December 6, 2023
Justitie

Autoritățile din Mexic au găsit cel puțin 45 de saci cu rămășițe umane. Criminaliștii lucrează pentru a identifica câte cadavre sunt

Autoritățile din Mexic au găsit cel puțin 45 de saci cu rămășițe umane. Criminaliștii lucrează pentru a identifica câte cadavre sunt

  • Autoritățile căutaseră șapte tineri care fuseseră dați dispăruți săptămâna trecută.
  • Procuratura de stat a declarat că a investigat locul după ce a primit un raport despre posibile părți ale cadavrului acolo.
  • În Mexic sunt peste 110.000 de persoane dispărute.

Autoritățile din Mexic au găsit cel puțin 45 de saci care conțineau rămășițe umane într-un defileu de la periferia orașului Guadalajara, în timp ce experții criminaliști lucrează pentru a identifica câte cadavre se află printre rămășițe. Procuratura de stat din statul vestic Jalisco a anunțat descoperirea într-o declarație miercuri seara, scrie ABC News.

Sacii au fost recuperați dintr-o râpă adâncă de 40 de metri, într-o zonă cu acces dificil, au precizat procurorii de stat din Mexic. Pompierii și apărarea civilă au lucrat cu un elicopter pentru a recupera rămășițele din defileu și au planificat să continue și în zilele următoare.

Autoritățile căutaseră șapte tineri…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares