December 3, 2023
Justitie

Prințul Harry sfidează ordinele judecătorului. Ducele de Sussex nu s-a prezentat luni la tribunal pentru confruntarea cu Daily Mirror

Prințul Harry sfidează ordinele judecătorului. Ducele de Sussex nu s-a prezentat luni la tribunal pentru confruntarea cu Daily Mirror

  • Prințul Harry trebuia să depună mărturie marți, dar avocatul său a fost informat săptămâna trecută că ducele ar trebui să se prezinte luni la Înalta Curte din Londra.
  • Harry trebuia să se prezinte pentru primul din cele cinci procese în curs împotriva tabloidelor britanice acuzate de piratarea telefonului său.
  • Harry a dat în judecată Mirror Group Newspapers pentru daune în legătură cu presupusa colectare ilegală de informații.

Prințul Harry nu s-a prezentat luni la un tribunal din Londra pentru prima zi a confruntării sale cu Daily Mirror din Marea Britanie – sfidând ordinele judecătorului, scrie New York Post. Avocatul lui Harry, David Sherborne, i-a spus judecătorului Timothy Fancourt că ducele de Sussex a zburat de la casa sa din Los Angeles duminică târziu, după ce a participat la aniversarea a doi ani a fiicei sale Lilibet, dar nu a putut fi prezent luni la tribunal.

Dispozițiile sale de călătorie sunt de așa natură și dispozițiile sale…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares