May 23, 2024
Justitie

Bărbatul care a înjunghiat mai mulți copii în Franța, arestat preventiv pentru „tentativă de omor” . Victimele, în afara pericolului

Bărbatul care a înjunghiat mai mulți copii în Franța, arestat preventiv pentru „tentativă de omor” . Victimele, în afara pericolului

  • Atacatorul care a înjunghiat patru copii într-un loc de joacă a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, dar nu este bănuit de terorism.
  • A refuzat să răspundă la vreo întrebare în timpul interogatorului. Victimele, în afara pericolului.
  • Bărbatul a mers în Franţa în urmă cu opt luni după un refuz de naturalizare în Suedia, unde locuia, au declarat pentru AFP fosta lui soţie şi mama sa.

Refugiatul sirian care a înjunghiat şase persoane, între care patru copii de vârstă mică, într-un parc din Annecy, un oraș din Alpii francezi, a fost arestat preventiv, a anunţat sâmbătă procuroarea Line Bonnet -Mathis, scrie Le Monde.

Bărbatul a fost inculpat pentru „tentative de omor” şi „rebeliune cu armă”, scrie Daily Mail.

Abdalmasih H „nu a dorit să vorbească” , atât în timpul arestului de 48 de ore, cât şi în faţa celor doi judecători de instrucţie însărcinaţi cu ancheta, a declarat procuroarea în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares