May 23, 2024
Justitie

Donald Trump a dat-o în judecată pe E Jean Carroll pentru defăimare. Fostul președinte susține că a fost acuzat în mod fals de viol

Donald Trump a dat-o în judecată pe E Jean Carroll pentru defăimare. Fostul președinte susține că a fost acuzat în mod fals de viol

  • Carroll a modificat primul dintre cele două procese împotriva lui Trump și a cerut daune suplimentare de 10 milioane de dolari în luna mai.
  • Donald Trump a negat că a violat-o pe Carroll.
  • Fostul președinte face apel împotriva verdictului civil, care a stabilit că trebuie să plătească daune de 5 milioane de dolari.

Donald Trump a dat-o în judecată pe E Jean Carroll pentru defăimare, susținând că aceasta l-a acuzat în mod fals de viol, după ce un juriu într-un proces civil a constatat că acesta a abuzat-o sexual, informează The Guardian.

Cererea reconvențională depusă marți de Trump împotriva lui Carroll la tribunalul federal din Manhattan a citat declarațiile făcute de Carroll la CNN după verdict și vine după ce un juriu a constatat în luna mai că el a abuzat sexual și a defăimat-o, dar nu a violat-o pe Carroll, o fostă editorialistă a revistei Elle.

Trump cere o retractare, precum și daune compensatorii și punitive nespecificate. Depunerea cererii…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares