June 13, 2024

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Justitie

Cel puțin 150 de persoane au fost arestate în timpul manifestațiilor din Franța. Protestatarii au atacat școli, primării și secții de poliție

Cel puțin 150 de persoane au fost arestate în timpul manifestațiilor din Franța. Protestatarii au atacat școli, primării și secții de poliție

  • O mare parte din furia resimțită de demonstranții din suburbia pariziană Nanterre, de unde era originar Nahel, a fost îndreptată împotriva poliției.
  • Violențele s-au concentrat în cartierul Pablo-Picasso din Nanterre.
  • O înregistrare video postată pe rețelele de socializare în cursul nopții arată un grup de tineri care dau foc unor documente și scaune în interiorul primăriei din Mons-en-Barœul.

Ministrul de interne din Franța a declarat că au fost efectuate 150 de arestări în timpul protestelor din timpul nopții. Gérald Darmanin a precizat într-un tweet că primării, școli și secții de poliție au fost vizate într-o noapte de violență insuportabilă” în întreaga țară, informează BBC.

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare în cursul nopții arată un grup de tineri care dau foc unor documente și scaune în interiorul primăriei din Mons-en-Barœul – o suburbie a orașului Lille.

În videoclip se văd numeroase incendii în…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares