May 23, 2024
Finante

Ultimă oră! Marcel Ciolacu cheamă parlamentarii din vacanță! Sesiune extraordinară pentru modificarea Legii pensiilor speciale

Ultimă oră! Marcel Ciolacu cheamă parlamentarii din vacanță! Sesiune extraordinară pentru modificarea Legii pensiilor speciale


După decizia Curții Constituționale a României (CCR), pe tema pensiilor speciale, premierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că parlamentarii se vor întâlni, într-o sesiune extraordinară, săptămâna viitoare.

Astfel, potrivit lui Marcel Ciolacu, parlamentarii se vor întâlni pentru a modifica Legea pensiilor speciale, în acord cu obiecțiile CCR.

„Săptămâna viitoare vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a modifica Legea pensiilor speciale în acord cu obiecțiile CCR.

Îi solicit Ministrului Justiției ca până atunci să formuleze amendamentele contestate de Curte cu privire la pensiile de serviciu ale magistraților.

Este absolut necesar ca această Lege să intre în vigoare cât mai rapid astfel încât România să poată accesa banii europeni din #PNRR.

Nu ne permitem să pierdem fonduri europene din cauza pensiilor speciale!”, a anunțat, joi, Marcel Ciolacu.

În…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares