December 3, 2023
Justitie

Virgil Pîrvulescu a câştigat procesul cu ANI! Calea spre fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea este liberă

Virgil Pîrvulescu a câştigat procesul cu ANI! Calea spre fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea este liberă

Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea a primit azi o sentinţă favorabilă de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la procesul de incompatibilitate intentat de ANI. Acesta fusese acuzat de faptul că trebuia să se auto-suspende din funcţie din ziua alegerilor şi nu la data când a devenit consilier local.

Acest proces a dat speranţe şi motive de atac ani la rândul din partea adversarilor săi politici, însă iată că justiţia îi dă dreptate într-un final lui Virgil Pîrvulescu şi devine principalul contracandidat al primarului Gutău la alegerile de anul viitor.

„Atunci când te încăpăţânezi să NU fii ca ei, să faci ceva pentru oraşul tău, să ajuţi semenii şi să demonstrezi că hoţia şi incompetenţa NU sunt calităţi, şleahta asta care conduce oraşul şi judeţul, aşa-zisa „alianţă a binelui”, susţinută de incompetenţi numiţi de ei în fruntea instituţiilor publice, încearcă prin toate modalităţile să te elimine!

Astăzi, le-am demonstrat că dreptatea există şi hoţia se pedepseşte! Astăzi, le-am arătat că indiferent cât de mulţi bani vor fura şi vor plăti, nu vor reuşi să mă înfrângă! Degeaba controlează ei toate instituţiile din oraşul şi judeţul nostru, pentru că dreptatea o dau alţii! Şi să nu uite de judecata bunului Dumnezeu!

Ca să observaţi ce caracatiţă au format ei la Vâlcea, vă pun la dispoziţie (click aici – n.r.)şi sesizarea care a stat la baza raportului ANI! Într-o conferinţă de presă am să vă relatez şi ce jocuri de culise s-au făcut în aceşti 3 ani de chin!” – a fost mesajul transmis de viceprimarul Virgil Pîrvulescu.

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares