June 13, 2024

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Finante

Schimbare radicală care îi privește pe toți pensionarii din România! Guvernul României anunță că a obținut o victorie de etapă la Bruxelles

Schimbare radicală care îi privește pe toți pensionarii din România! Guvernul României anunță că a obținut o victorie de etapă la Bruxelles


Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a prezentat concluziile vizitei de la Bruxelles, după întrevederea cu Celine Gauer, DG Task force Recovery, întrevedere ce a avut ca subiect de discuție modificarea PNRR. 

Potrivit MIPE, Comisia Europeană și-a arătat deschiderea pentru eliminarea/înlocuirea procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor în PNRR.

Astfel, ministerul condus de Boloș transmite că acest procent ar urma să fie înlocuit cu „cu includerea unei reguli de indexare care să fie în conformitate cu obiectivele de stabilitate financiară a cheltuielilor cu pensiile, ca procent din PIB, condiționând viitoarele discuții de implementarea celor două reforme”.

Concluziile MIPE, după vizita lui Marcel Boloș la Bruxelles:

„Cele două părți au discutat despre condițiile necesare pentru implementarea cu succes a reformei pensiilor speciale și a reformei sistemului public de pensii.

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares