December 3, 2023
Finante

Ministrul Muncii, Marius Budăi, noi informații despre Legea pensiilor! ‘Noi am scris foarte clar’/Când va fi gata noua lege

Ministrul Muncii, Marius Budăi, noi informații despre Legea pensiilor! ‘Noi am scris foarte clar’/Când va fi gata noua lege


Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a venit cu noi informații despre Legea pensiilor la care lucrează în acest moment.

Marius Budăi a precizat că se va pleca de la vechea Lege nr. 127/2019 și că speră ca până la finalul acestui an noua Lege a pensiilor să fie definitivată.

Mai mult, ministrul Muncii a afirmat că va merge la Bruxelles, alături de șeful MIPE, Marcel Boloș, pentru a elimina procentul de 9,4% din PIB alocat pensiilor, trecut în PNRR.

„Trebuie să avem discuții cu Comisia Europeană, să închidem spre final de an și Legea pensiilor, să vedem ce păstrăm din legea veche că noi am scris foarte clar în programul de guvernare că plecăm în analiză de la Legea 127.

Grija principală să fie rezolvarea inechităţilor şi bineînțeles pe viitor să avem şi spațiu bugetar pentru a majora pensiile.

Dar nu m-aș pronunța din luna mai pe ce se întâmplă de la 1 ianuarie cu…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares