May 23, 2024
Politica

Virgil Pîrvulescu transmite un mesaj contestatarilor

Virgil Pîrvulescu transmite un mesaj contestatarilor

Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, este foarte activ în ultima vreme pe social media, unde comunică intens cu vâlcenii şi este foarte critic la adresa primăriei condusă de Mircia Gutău. Însă postările lui i-au adus şi unele critici din partea anumitor vâlceni, astfel că Virgil Pîrvulescu a dorit să le transmită un mesaj şi să le explice modul în care activitatea lui publică are efecte benefice asupra oraşului şi a locuitorilor.

„𝑪𝒆𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒍-𝒂𝒕̧𝒊 𝒔𝒖𝒔𝒕̦𝒊𝒏𝒖𝒕 𝒑𝒆 𝑴𝒊𝒓𝒄𝒊𝒂 𝑮𝒖𝒕𝒂̆𝒖 𝒔̦𝒊 𝒊̂𝒏𝒄𝒆𝒓𝒄𝒂𝒕̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒗𝒂̆ 𝒎𝒐𝒕𝒊𝒗𝒂𝒕̦𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒈𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝒊𝒏𝒐𝒄𝒖𝒍𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒊𝒅𝒆𝒊𝒊 𝒄𝒂̆ 𝒆𝒖 𝒔̦𝒕𝒊𝒖 𝒅𝒐𝒂𝒓 𝒔𝒂̆ 𝒄𝒓𝒊𝒕𝒊𝒄, 𝒐 𝒔𝒂̆ 𝒗𝒂̆ 𝒔𝒑𝒖𝒏 𝒔̧𝒊 𝒄𝒆 𝒓𝒆𝒛𝒐𝒍𝒗 𝒄𝒖 𝒂𝒔𝒕𝒂.

Eu ca viceprimar am atribuții limitate, pentru că nu este Mircia Gutău atât de naiv încât să mă lase pe mine cu atribuții să fac lucruri concrete, oficiale, pentru bunăstarea vâlcenilor pentru că 𝒆𝒖 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒄𝒊𝒑𝒂𝒍𝒖𝒍 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒂𝒄𝒂𝒏𝒅𝒊𝒅𝒂𝒕 𝒂𝒍 𝒔𝒂̆𝒖 𝒄𝒖 𝒔̦𝒂𝒏𝒔𝒆 𝒅𝒆 𝒄𝒂̂𝒔̦𝒕𝒊𝒈.

În condiţiile astea, gândiți-vă cum să mă lase el să mă desfășor? Dacă el face asta automat 𝒔̦𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒂̆ 𝒗𝒂 𝒑𝒊𝒆𝒓𝒅𝒆 𝒂𝒍𝒆𝒈𝒆𝒓𝒊𝒍𝒆. Eu am o părere bună despre dumneavoastră, nu cum vă crede el, aşa că sunt convins că înţelegeţi situaţia. Cu toate acestea, 𝒏𝒖 𝒎-𝒂𝒎 𝒅𝒂𝒕 𝒃𝒂̆𝒕𝒖𝒕 şi am încercat să găsesc soluţii în ciuda acestor limitări în a face lucruri directe.

Una dintre strategiile pe care le am este aceea de a urmări tot ce face greșit și să 𝒂𝒕𝒓𝒂𝒈 𝒂𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒂 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄, iar prin această strategie, pe care unii o consideră ceartă sau cancan, am ajuns să fac multe lucruri indirect. Atrăgând atenția atât public pe Facebook, dar și în şedinţele de Consiliu Local, 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂𝒓𝒖𝒍 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒕 să facă pași în spate și de multe ori să repare lucrurile pe care le-am semnalat eu pe Facebook. Astfel, indirect, 𝒆𝒖 𝒊̂𝒎𝒊 𝒇𝒂𝒄 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒃𝒂!

Aş vrea să nu mai comparaţi evenimentele private cu cele din bani publici. Atunci când vorbim de evenimente sportive de tipul meciurilor de fotbal nu vine primăria să plătescă unor firme private miliarde din 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒊𝒃𝒖𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒍𝒂̆𝒕𝒆𝒔𝒄 𝒑𝒂𝒓𝒄𝒂̆𝒓𝒊 𝒄𝒂̆ 𝒔𝒕𝒂𝒖 5 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒕𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒊̂𝒔̦𝒊 𝒄𝒖𝒎𝒑𝒆𝒓𝒆 𝒐 𝒑𝒂̂𝒊𝒏𝒆. Nu mai încercaţi să îi luați apărarea lui Gutău pentru că aveți pe conştiinţă un oraș băgat în faliment! Evenimentele private sunt făcute cu bilete VIP și multe altele, dar când tu, cetățean al orașului, plătitor de atâtea taxe şi impozite, ajungi să plătești la un eveniment sponsorizat în mare parte de primărie, înseamnă că am ajuns guşterii acestui oraș. Vă rog să vă gândiți până să îi luați apărarea celui care dă locuri de muncă doar celor care îl votează.

Am găsit soluția asta ca să nu stau pe margine, mai ales că 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂𝒓𝒖𝒍 𝒏𝒖 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒆 𝒄𝒂 𝒆𝒖 𝒔𝒂̆ 𝒊𝒆𝒔 𝒊̂𝒏 𝒇𝒂𝒕̧𝒂̆ cu ceva făcut. Aceasta este o variantă prin care eu să pot ajuta cetățenii. Primarul aruncă mereu fumigena cum că știu doar să critic şi nu fac nimic. Dar dacă nu critici și nu ai discuții în contradictoriu nu există evoluție, doar involuție!

Am vrut să clarific acest aspect și să arăt faptul că 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒐 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒂̆ 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒈𝒂̆𝒔𝒆𝒔̧𝒕𝒆 𝒔𝒐𝒍𝒖𝒕̧𝒊𝒊 𝒄𝒉𝒊𝒂𝒓 𝒔̧𝒊 𝒊̂𝒏 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒊𝒕̧𝒊𝒊 𝒐𝒔𝒕𝒊𝒍𝒆, iar din funcția de primar orașul nostru va ajunge în top cele mai bogate din ţară pentru că eu nu lucrez cu yesmeni. Eu îmi iau echipă care să ajute la reducerea taxelor și crearea de locuri de muncă bine plătite!

În zilele următoare voi veni cu explicaţii concrete şi cum aş face eu lucrurile să fie bine pentru comunitatea noastră, dar şi pentru turişti. Dacă aş expune toate lucrurile, actualul primar nu are echipa pregătită pentru a le implementa şi nici nu acceptă persoane care pot aduce un plus de valoare comunităţii. El acceptă doar oameni care să execute ordinele lui şi prin ceea ce face să poată avea un beneficiu personal.” – a fost mesajul transmis de viceprimarul Virgil Pîrvulescu.

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares