Lovitură pentru HoReCa, apare o nouă obligație pentru restaurante. Cu ce trebuie să plece fiecare client, după achitarea notei, e lege

Apare o nouă obligație pentru restaurantele din toate colțurile țării. De acum, clienții nu vor mai fi nevoiți să ceară și chiar că plătească în plus în anumite cazuri, localul va fi nevoit, prin lege, să ofere acest serviciu.
Se lucrează la noi reguli pentru cei din industria HoReCa, fiind prevăzute în normele metodologice ale legii privind risipa alimentară.
Românii s-au obișnuit deja să găsească în magazinele și supermarketurile din țară rafturi și vitrine frigorifice în care sunt mutate produsele puse la vânzare accelerată, ce se apropie de expirarea perioadei de valabilitate.
Măsura este efectul eforturilor depuse de autorități pentru a reduce risipa alimentară. Legea ce vizează acest fenomen are acum și norme metodologice.
Te-ar putea interesa și: Ciubucul faraonic al unui ospătar din Mamaia Nord. Cât câștigă angajatul unui restaurant în toată perioada sezonului estival