May 23, 2024
Justitie

LUPEA II FACE VANT LUI PREDOIU – Fosta judecatoare Adina Lupea cere demisia lui Catalin Predoiu 

LUPEA II FACE VANT LUI PREDOIU – Fosta judecatoare Adina Lupea cere demisia lui Catalin Predoiu 

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu trebuie sa-si dea urgent demisia dupa ce a anuntat o achitare definitiva inainte ca ea sa se produca si astfel a pus presiune publica pe un complet de judecata. Solicitarea ii apartine fostei judecatoare Adina Daria Lupea (foto) de la Curtea de Apel Cluj.

Lupea si-a exprimat revolta joi, 19 ianuarie 2023, fata de afirmatia lui Predoiu potrivit careia politistul Dan Hosu (sotul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu) a fost achitat. Problema este ca procesul lui Hosu nu s-a incheiat, aflandu-se in faza de apel, la judecatoarele Claudia Jderu si Sabina Adomnitei de la Curtea de Apel Bucuresti. Asadar, declaratia ministrului Justitiei este foarte grava, ea punandu-le intr-o postura „absolut jenanta” pe cele doua magistrate, avertizeaza Adina Lupea.

Sursa: https://luju.ro/lupea-ii-face-vant-lui-predoiu-fosta-judecatoare-adina-lupea-cere-demisia-lui-catalin-predoiu-dupa-ce-ministrul-justitiei-a-anuntat-achitarea-sotului-fostei-sefe-diicot-giorgiana-hosu-inainte-ca-instanta-sa-solutioneze-dosarul

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares