June 13, 2024

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Justitie

VACCINAREA, BAGATA LA PENAL – Avocatul Dan Chitic a depus la PICCJ denunt pentru comiterea infractiunii de genocid

VACCINAREA, BAGATA LA PENAL – Avocatul Dan Chitic a depus la PICCJ denunt pentru comiterea infractiunii de genocid

Avocatul Dan Chitic (foto 2) a depus miercuri, 11 ianuarie 2023, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie un denunt impotriva a 25 de persoane care s-au aflat in pozitii decizionale in 2021, anul in care regimul Iohannis-Citu-Arafat a declansat campania de vaccinare. De altfel, insisi presedintele Klaus Iohannis, fostul premier Florin Citu si seful DSU Raed Arafat (foto 1 de la stanga la dreapta) se numara printre cei 25 de indivizi denuntati la PICCJ. Mai exact, sunt vizati toti cei care au facut propaganda pentru vaccinarea anti-Covid sau chiar i-au constrans pe romani sa se vaccineze. Chitic cere ca toti acestia sa raspunda penal pentru savarsirea infractiunii de genocid asupra a aproape 20.000 de cetateni.

Alte nume notabile de pe lista celor denuntati pentru genocid sunt cel al actualului ministru al Sanatatii Alexandru Rafila si al actualului premier Nicolae Ciuca, precum si ale fostilor ministri ai Sanatatii Vlad Voiculescu, Ioana Mihaila si Cseke Attila. De asemenea, pe lista apar colonelul Valeriu Gheorghita (fost coordonator al campaniei de vaccinare, actualmente directorul Spitalului SRI „Agrippa Ionescu”) si fostul jurnalist Andi Manciu, cel care in 2021 a condus Grupul de Comunicare Strategica.

Cu datele oficiale pe masa

Avocatul Dan Chitic invoca documente oficiale: raport al Institutului National de Sanatate Publica – INSP –, prospectele vaccinurilor elaborate de Pfizer si AstraZeneca, precum si raspunsuri ale Ministerului Sanatatii la solicitari in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Toate acestea indica faptul ca vaccinurile nu sunt lipsite de efecte adverse, cele mai grave fiind trombocitopenia (formarea de cheaguri de sange), miocardita si chiar decesul subit. Lucrurile sunt cu atat mai alarmante, cu cat nu de putine ori a fost vorba despre persoane tinere si sanatoase, arata avocatul.

Concret, un procentaj covarsitor din efectele adverse ale vaccinurilor (mai exact, 88,1%) a fost cauzat in mod direct de componenta chimica a acestor substante, arata avocatul, citand datele INSP.

Toti coautorii si complicii acestora au actionat in mod constient pentru distrugerea in parte a unui grup national (in speta a cetatenilor romani) prin vatamarea integritatii fizice si psihice a cel putin 19.716 cetateni printr-o actiune de natura eugenica ce poate fi calificata ca fiind scopul de a distruge in parte un grup national, conditie esentiala a infractiunii de genocid”, subliniaza maestrul Chitic in denunt. Numarul citat (19.716) este cel al romanilor vaccinati in decursul intregului an 2021.

Situatia este cu atat mai grava, cu cat autoritatile s-au dedat la incalcarea unor drepturi si libertati fundamentale – totul in numele constrangerii la vaccinare, puncteaza avocatul.

Sursa: https://luju.ro/vaccinarea-bagata-la-penal-avocatul-dan-chitic-a-depus-la-piccj-denunt-pentru-comiterea-infractiunii-de-genocid-prin-constrangerea-romanilor-sa-se-vaccineze-anti-covid

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares