May 23, 2024
Justitie

THE LAWYER EUROPEAN AWARDS 2022 – Tuca Zbarcea & Asociatii, desemnata Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei de catre publicatia britanica The Lawyer.

THE LAWYER EUROPEAN AWARDS 2022 – Tuca Zbarcea & Asociatii, desemnata Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei de catre publicatia britanica The Lawyer.

Marti, 29 noiembrie 2022, la Londra, Tuca Zbarcea & Asociatii a primit unul dintre cele mai importante premii ale serii – Firma de Avocatura a Anului din Europa de Sud-Est, in cadrul The Lawyer European Awards, organizata de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer.

In prezenta a 250 de avocati si consilieri juridici din Europa, The Lawyer a anuntat laureatii editiei 2022 a premiilor The Lawyer European Awards. Ceremonia, considerata una dintre cele mai prestigioase ale industriei juridice, recompenseaza firmele de avocatura cu performanţe deosebite, precum şi liderii care, prin decizii strategice şi management vizionar, au avut un aport semnificativ in evoluţia şi dezvoltarea business-ului in ultimele 12 luni.

In cadrul editiei din acest an au fost acordate 25 de premii, castigatorii fiind desemnati de un juriu format din 63 de avocati si consilieri juridici.

Lista nominalizarilor pentru premiul Firma de Avocatura a Anului din Sud-Estul Europei a inclus 7 jucatori regionali, deopotriva firme independente si internationale. Potrivit anuntului The Lawyer, castigatorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Tuca Zbarcea & Asociatii, membrii juriului fiind impresionati de calitatea mandatelor si lista de clienti, precum si de implicarea avocatilor firmei intr-o suita de actiuni de voluntariat si proiecte de responsabilitate sociala.

Sursa: https://luju.ro/the-lawyer-european-awards-2022-tuca-zbarcea-asociatii-desemnata-firma-de-avocatura-a-anului-din-sud-estul-europei-de-catre-publicatia-britanica-the-lawyer-avocatul-florentin-tuca-fara-vorbe-mari-suntem-mandri-ca-am-castigat-acest-premiu-ma-declar-recunos

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares