May 23, 2024
Justitie

DIICOT îi trimite în judecată pe frații Tate. Andrew și Tristan sunt acuzați și de viol în formă continuată, agresiune sau alte violențe

DIICOT îi trimite în judecată pe frații Tate. Andrew și Tristan sunt acuzați și de viol în formă continuată, agresiune sau alte violențe

  • Andrew și Tristan Tate sunt acuzați pentru un concurs de infracțiuni, majoritatea realizate în formă continuată: viol, trafic de persoane, constituirea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual femei.
  • DIICOT a dispus trimiterea în judecată a fraților Tate alături de alți doi suspecți.
  • Potrivit rechizitoriului, s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile, autoturisme de lux, ceasuri de lux, lingouri şi o medalie.

Procurorii i-au trimis în judecată marți, 20 iunie, pe Andrew Tate, fratele său Tristan și alți doi suspecți, sub acuzația de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor, scrie BBC. Frații Tate și două suspecte sunt în arest la domiciliu în așteptarea unei cercetări penale pentru abuzuri comise asupra a șapte femei, acuzații pe care le-au negat.

Ce dispun procurorii DIICOT?

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares