May 23, 2024
Justitie

Marina franceză investighează afirmațiile potrivit cărora pușcași marini aflați în afara serviciului au bătut suspecți ai protestelor

Marina franceză investighează afirmațiile potrivit cărora pușcași marini aflați în afara serviciului au bătut suspecți ai protestelor

  • Ziarul local Le Telegramme a publicat imagini ale unor grupuri de așa-numiți anti-revoltători” care purtau cagule și măști în timp ce arestau și băteau presupuși scandalagii în oraș.
  • Procurorul din Lorient, Stephane Kellenberger, a declarat miercuri că nicio anchetă nu este în curs de desfășurare, în absența unei plângeri legale sau a unui element concret sau obiectiv”.
  • Unitatea Forfusco a marinei militare cu sediul la Lorient a deschis o anchetă care este în curs de desfășurare. Până când nu se vor cunoaște rezultatele, nu se va face niciun alt comentariu”.

Marina franceză investighează acuzațiile potrivit cărora pușcași marini mascați, aflați în afara serviciului, au atacat revoltele din orașul Lorient, în vestul țării, unde se află o bază militară importantă, în timpul tulburărilor naționale de săptămâna trecută, informează The Guardian.

Ziarul local Le Telegramme a publicat imagini ale unor grupuri de așa-numiți…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares