December 6, 2023
Justitie

Continuă cercetările în cazul „azilelor groazei”. Procurorii DNA au făcut percheziții la AJPIS Ilfov și la domiciliile unor inspectori

Continuă cercetările în cazul „azilelor groazei”. Procurorii DNA au făcut percheziții la AJPIS Ilfov și la domiciliile unor inspectori

  • Procurorii DNA au făcut în această dimineață percheziții la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov.
  • Controlul la care fac referire procurorii DNA a avut loc în cursul anului 2023 și sunt invocate fapte de abuz în serviciu.
  • Centrul „Armonia” a fost înființat în 2022 de Asociația Sf. Gabriel cel Viteaz, controlată de Ștefan Godei, arestat acum în dosarul azilelor groazei.

Scandalul azilelor groazei continuă. Procurorii DNA au făcut în această dimineață percheziții la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială( AJPIS) Ilfov și la domiciliile unor inspectori AJPIS care ar fi acordat licență de funcționare Centrului Armonia din Voluntari, deținut de fundația lui Ștefan Godei, arestat de DIICOT în dosarul azilelor groazei.

Controlul la care fac referire procurorii DNA a avut loc în cursul anului 2023 și sunt invocate fapte de abuz în serviciu. Centrul „Armonia” a fost înființat în 2022 de Asociația Sf….

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares