December 3, 2023
Justitie

Procesul de defăimare intentat de Donald Trump împotriva CNN a fost respins. Fostul președinte ceruse daune de 475 de milioane de dolari

Procesul de defăimare intentat de Donald Trump împotriva CNN a fost respins. Fostul președinte ceruse daune de 475 de milioane de dolari

  • Procesul de defăimare intentat de Donald Trump împotriva CNN pentru folosirea expresiei „the Big Lie” și asocierea cu Adolf Hitler a fost respins.
  • În procesul federal intentat în octombrie anul trecut în Florida, Trump spunea că referințele i-au afectat reputația și cariera politică.
  • Trump candidează pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Republican din 2024.

Procesul de defăimare intentat de Donald Trump împotriva CNN pentru folosirea expresiei „the Big Lie” și asocierea cu Adolf Hitler a fost respins.

Trump ceruse daune punitive de 475 de milioane de dolari. În procesul federal intentat în octombrie anul trecut în Florida, Trump spunea că referințele i-au afectat reputația și cariera politică, scrie AP.

Trump candidează pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Republican din 2024. Este a treia sa candidatură la președinție în calitate de candidat al unui partid majoritar.

Judecătorul districtual american Raag Singhal, care a…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares