May 23, 2024
Justitie

Doi bărbați care susțin că au fost abuzați sexual în copilărie de Michael Jackson pot relua un proces împotriva companiilor sale

Doi bărbați care susțin că au fost abuzați sexual în copilărie de Michael Jackson pot relua un proces împotriva companiilor sale

  • Doi bărbați care susțin că au fost abuzați sexual în copilărie de Michael Jackson pot relua un proces împotriva companiilor sale.
  • Wade Robson și James Safechuck, ambii în vârstă de 40 de ani, susțin că Jackson i-a abuzat ani de zile când erau băieți.
  • „Ar fi pervers să nu găsim nicio datorie bazată pe faptul că pârâtul corporativ are un singur acționar”, se arată în hotărârea instanței.

Doi bărbați care susțin că au fost abuzați sexual în copilărie de Michael Jackson pot relua un proces împotriva companiilor sale, au decis judecătorii de la o instanță din SUA. Wade Robson și James Safechuck, ambii în vârstă de 40 de ani, susțin că Jackson i-a abuzat ani de zile când erau băieți, relatează BBC.

Ei pot depune acum procese blocate anterior împotriva companiilor artistului. Ei spun că aceste companii aveau responsabilitatea de a-i proteja. Avocații lui Jackson, care a murit în 2009, își mențin nevinovăția.

Robson și Safechuck…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares