June 13, 2024

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Justitie

Fostul boss de Formula 1, Bernie Ecclestone, recunoaște că a comis acte frauduloase. Care este suma colosală pe care nu a declarat-o în taxe

Fostul boss de Formula 1, Bernie Ecclestone, recunoaște că a comis acte frauduloase. Care este suma colosală pe care nu a declarat-o în taxe

  • Fostul șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, a pledat vinovat de fraudă pentru nedeclararea guvernului a 400 de milioane de lire sterline deținute.
  • Ecclestone, care împlinește 93 de ani în cursul acestei luni, urma să fie judecat la Southwark Crown Court în noiembrie, după ce a negat anterior acuzația.

Fostul șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, a pledat vinovat de fraudă pentru nedeclararea guvernului a 400 de milioane de lire sterline deținute într-un trust din Singapore, scrie Sky News.

Ecclestone, care împlinește 93 de ani în cursul acestei luni, urma să fie judecat la Southwark Crown Court în noiembrie, după ce a negat anterior acuzația.

Miliardarul s-a prezentat astăzi la aceeași instanță îmbrăcat într-un costum gri închis, susținut de a treia sa soție, Fabiana Flosi, pentru a pleda vinovat pentru o singură acuzație de înșelăciune.

Citește și:

Citeşte mai mult

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares