May 23, 2024
Justitie

DENUNT PE CLOTILDE IN SCANDALUL GUNOIULUI – Primarita S1 Clotilde Armand, acuzata de abuz in serviciu

DENUNT PE CLOTILDE IN SCANDALUL GUNOIULUI – Primarita S1 Clotilde Armand, acuzata de abuz in serviciu

Primareasa Sectorului 1, USR-ista Clotilde Armand (foto 1), s-a ales cu o noua sesizare penala, la nici doua luni dupa ce Agentia Nationala de Integritate a dat-o pe mana Parchetului General.

Totusi, de data aceasta sesizarea penala nu mai vizeaza presupuse fraude cu fonduri europene (ca in speta cu ANI), ci mult mai cunoscutul scandal al gunoiului.

Marti, 3 ianuarie 2023, Asociatia pentru Dreptul Urbanismului (ADU) – condusa de urbanistul Alexandru Panisoara (foto 3) – a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 un denunt impotriva Clotildei si a altui USR-ist din aceeasi primarie. Este vorba despre Dan Milea (foto 2), consilier al viceprimarului USR Oliver Paiusi. Denuntul are in vedere presupuse fapte de abuz in serviciu, neglijenta in serviciu si uzurpare de calitati oficiale.

Mai exact, ADU o acuza pe Clotilde ca l-a imputernicit pe Milea sa reprezinte Primaria Sectorului 1 in fata Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC). Este vorba despre un control neplanificat efectuat de catre ANRSC in februarie 2022 la sediul Primariei Sectorului 1 in legatura cu respectarea reglementarilor legate de serviciul de salubrizare.

Sursa: https://luju.ro/denunt-pe-clotilde-in-scandalul-gunoiului-primarita-s1-clotilde-armand-acuzata-de-abuz-in-serviciu-neglijenta-in-serviciu-si-uzurpare-de-calitati-oficiale

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares