May 23, 2024
Justitie

SURPRIZA LUI MORAR – Fostul judecator CCR si sef DNA, Daniel Morar, a intrat in avocatura

SURPRIZA LUI MORAR – Fostul judecator CCR si sef DNA, Daniel Morar, a intrat in avocatura

Mutare de ultima ora facuta de fostul judecator CCR si sef al DNA, Daniel Morar (foto). La cateva luni de la terminarea mandatului din CCR, Morar a intrat in avocatura.

Daniel Morar s-a alaturat casei de avocatura “Albu Legal”, aceasta din urma devenind “Albu Morar”. Anuntul a fost facut marti, 8 noiembrie 2022, de “Albu Legal”.

Redam anuntul privind intrarea in avocatura a fostului judecator CCR si sef al DNA, Daniel Morar:

“Albu Legal devine Albu Morar!

Suntem mandri sa anuntam ca Daniel Morar, fost judecator al Curtii Constitutionale si procuror-sef DNA si unul dintre cei mai cunoscuti practicieni ai dreptului din Romania, intra in parteneriat cu Albu Legal, lider de piata in domeniul Dreptului penal al afacerilor.

‘Oferta de parteneriat a venit din partea casei de avocatura Albu Legal. Intentia mea de a practica avocatura dupa incheierea mandatului a fost exprimata si public – am afirmat anterior ca, odata ce imi voi fi incheiat mandatul la Curtea Constitutionala, cariera mea publica va lua sfarsit si voi activa in mediul privat. Am ales astfel avocatura, o premiera pentru mine din mai multe puncte de vedere’, spune Daniel Morar.

‘Daniel Morar va aduce un know-how de cel mai inalt nivel in Dreptul penal al afacerilor, dar si in domenii precum practica de Drept constitutional si protectia drepturilor omului, si se va implica la nivel general in activitatea comuna. Avand in vedere experienta sa, suntem convinsi ca va avea un rol important in coordonarea cazurilor ce tin de Dreptul penal al afacerilor. Separat, si ca domeniu preponderent nou de activitate al colaborarii in aceasta noua formula, avem in vedere o practica de formulare a unor puncte de vedere sau opinii legale in domenii de specializare precum Drept constitutional, protectia drepturilor omului, Drept penal si procesual penal’, afirma Gabriel Albu.

Sursa: https://luju.ro/surpriza-lui-morar-fostul-judecator-ccr-si-sef-dna-daniel-morar-a-intrat-in-avocatura-intentia-mea-de-a-practica-avocatura-dupa-incheierea-mandatului-a-fost-exprimata-si-public-am-afirmat-anterior-ca-odata-ce-imi-voi-fi-incheiat-mandatul-la-curtea-constit

About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares